Mitt Hemmafönster är en del av Hemmafönster Sverige AB.

Vi är en del av en större grupp företag som förenas av ambitionen att ständigt utveckla och förbättra människors liv i hemmet. Tillsammans har vi mer än 200 års erfarenhet av fönster och dörrar på flera marknader. Vi söker aktivt efter bättre konsumentinsikter för att etablera en starkare relation med kunder och i slutändan leverera de bäst utrustade produkterna och tjänsterna. We ARE Inwido.

Inwido är Europas största leverantör av fönster och en ledande dörrleverantör. Företaget har verksamheter i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, Storbritannien och Österrike, och exporterar till ett stort antal länder. År 2015 Inwido omsatte cirka 5,2 MDR SEK med ca 3400 anställda. Koncernens huvudkontor ligger i Malmö, Sverige.

Inwido Sverige

Inwido Sverige är en del av Inwido-koncernen. Genom att ständigt interagera med våra kunder kan vi erbjuda smarta lösningar för att förbättra livet i hemmet. Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Hemmafönster, Elitfönster, Outline, ERA Fönster, Hajom, Diplomatdörrar och SnickarPer. 

Läs mer om Inwido Sverige.

Boka hembesök

Dags att byta fönster och dörrar?

Välj ett smartare fönsterbyte. Boka ett hembesök på hemmafonster.se

Klarna
Visa
Mastercard
Postnord

Hemmafönster ingår i Inwido AB.

chevronUp icon