Kundtjänst / Frågor och svar

Kontakt: 010-451 49 30, info@hemmafonster.se 

Innan du kontaktar oss, titta igenom vår lista med vanliga frågor och svar nedan. Där har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får.

Appen

Var laddar jag hem appen?

Appen laddar du hem appen hos antingen AppStore för iOS eller hos Google Play för Android som du når direkt via din telefon eller surfplatta. Sök på Hemmafönster. Appen är kostnadsfri. 

Hur installerar jag Smartboxen?

När du har laddat ner appen och skapat ett konto kommer du få tydliga instruktioner på hur du lägger till Smartboxen. Installationen är enklast om du är ansluten till samma nätverk som Smartboxen.

Om du inte har möjlighet att ansluta till samma nätverk kan du använda dig av MAC-adressen angiven på baksidan av Smartbox. Hur du gör det framgår också tydligt i appen. 

Hur installerar jag nya tillbehör i appen?

Följ först monteringsinstruktionerna som kommer med det nya tillbehöret. För att sedan koppla tillbehöret till appen följer du instruktionerna under "Lägg till tillbehör" som du hittar i menyn i appen. 

Leveransinformation

Jag har beställt, när får jag min leverans?

Du får din leverans inom 2-3 dagar från det att vi fått din beställning. Vi skickar paketet med PostNord till ditt närmsta postombud. 

Retur/Ångerrätt: Jag har köpt fel vara, eller ångrat ett köp?

Kontakta oss, så hjälper vi dig med en retur. Ha ditt ordernummer nära till hands för att underlätta när du kontaktar oss. För att nyttja din ångerrätt hänvisar vi till ångerrätten i våra köpvillkor för ytterligare instruktioner. 

Produktfrågor

Passar handtagen till mina fönster och dörrar?

Vi har testat handtagen på de vanligaste produkterna ur Inwidos utåtgående produktsortiment (modeller från Hemmafönster, Wisy, Elitfönster, Outline, m.m.). En fördjupad förteckning hittar du på produktsidorna för varje artikel. 

Stödjer handtagen alla z-Wave-basenheter?

Handtagen är testade och ska garanterat fungera med vår egen basenhet, Smartbox. Handtagen nyttjar z-Wave Plus och kan fungera/kommunicera med enheter som stödjer z-Wave Plus men vi kan inte garantera eller ge support i de fall där du vill prova någon annan basenhet än vår egen.  

Jag har frågor och funderingar om produkterna?

På produktsidorna för respektive produkt hittar du fördjupad information om produkterna, tekniska specifikationer, monteringsinstruktioner och annan produktdata. 

Boka hembesök

Dags att byta fönster och dörrar?

Välj ett smartare fönsterbyte. Boka ett hembesök på hemmafonster.se

Klarna
Visa
Mastercard
Postnord

Hemmafönster ingår i Inwido AB.

chevronUp icon